BORSODI Nemzeti Bajnokság, Országos Döntő

OVB Beach Girls és a Dabasi Beach Boyz csapataié a 2014 évi strandkézilabda bajnoki cím

 
Balatonfüredi Kisfaludy strand látta vendégül a Borsodi Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság 10 legjobb férfi és női csapatát a döntőben. Kellemes strandidő, kiváló körülmények, szép környezet és jól előkészített pálya várta az ide látogató versenyzőket, szurkolókat.
 
Az első nap csoportmérkőzései során az ötcsapatos csoportokban körmérkőzéses rendszerben dőltek el a helyezések. Mind a fiúknál, mind a lányoknál motivált versenyzők küzdöttek a pontokért, így izgalmas és sportszerű csatákban dőltek el a helyezések a csoporton belül. 
 
A másnapi a lebonyolítás során a csoport elsők a másik csoport negyedikével a csoport másodikok a pedig a másik csoport harmadik helyezettjével találkoztak. A végletekig kiélezett meglepetéssel teli mérkőzéseket láthatott a ? az 500 fős lelátókat teljesen megtöltő - sportszerű közönség. 
 
A lányoknál a legjobb négy közé került az OVB Beach Girls, a LadyBugs, a Győri Strandkézilabda Club illetve a Balatonboglár. A fiúk legjobb négyes mezőnyében szerepelt a Dabas Beach Boyz, a Salgótarjáni Strandépítők, a Konecranes BHT és a Happy Hands. 
 
Látványos, eseménydús, kombinatív játékot hoztak a csaták. Még a férfi szövetségi kapitány (Gulyás István) is elismerően nyilatkozott a játékosok teljesítményéről. A két nap során rengeteg volt válogatott játékost is felfedezhettünk a lelátok sorai közt, hogy csak a legnevesebbeket említsem Éles József és Pignitzki Krisztina.
 
Az eredményhirdetésen díjakat és pénzjutalmat adott át Bóna Szabolcs a Borsodi sörgyár képviseletében, Horváth Gabriella a Strandkézilabda Albizottság nevében, Andreas Nilsson az MKB MVM Veszprém frissen igazolt svéd játékosa, Molnár Kálmán a balatonfüredi kézilabda képviseletében és Horváth Péter a szervezőbizottság nevében. 
 
A Strandkézilabda Albizottság köszönetét fejezi ki az MKSZ felé az egész éves támogató segítségért, a Borsodi Sörgyár szponzori támogatásáért, a Balatonfüred város és a Kisfaludy strand segítőkész munkájáért illetve a szervezők áldozatos tevékenységéért.
Utoljára frissítve:2014. október 27., hétfő 22:15
  • Értékelés:
    (2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Népszerű bejegyzések

Kövess minket a Facebookon!