BORSODI Nemzeti Bajnokság, Százhalombatta

Tisztelt Sporttársak!

A BORSODI Nemzeti Bajnokság utolsó kvalifikációs tornája is lezajlott az elmúlt hétvégén, a százhalombattai strandon.

A benevezett 45 csapatból sajnálatos módon két együttes, a Hunkapunki és a Pöttöm Pannák női csapata a kellő tájékoztatást elmulasztva nem jelent meg. De szerencsére a többi csapat ott volt és ezzel egy színvonalas, jó mérkőzésekkel tarkított tornát láthattunk, jó időjárásban és kellemes környezetben.

A női mezőny, a papírformának megfelelően a Szentendrei N.K.E. csapatának győzelmével zárult, a LadyBugs végzett a második helyen, a Szentendrei N.K.E. Junior pedig a harmadikon. A torna legjobb női játékosa Kretz Fruzsina (Szentendrei N.K.E.), a legjobb női kapus pedig a LadyBugsból Németh Kamilla lett.
A férfiak küzdelmi sorozatának végén a Salgótarjáni Strandépítők BHC csapata szerezte meg az első helyet, a Laza Ladik és a házigazda Happy Hands előtt. A legjobb férfi játékosnak járó különdíjat az ezüstérmes Laza Ladik csapatából Piroska Krisztián vehette át, a legjobb férfi kapus, pedig a százhalombattai Happy Hands csapatából Valkusz Ádám lett.

Nagyon nagy hálával tartozunk és szeretnénk ezúton is köszönetet mondani Sinka László úrnak, Százhalombatta alpolgármesterének, Koller János sportigazgató úrnak és valamennyi helyi szervezőnek, hogy megmentve a Strandkézilabda becsületét, a végső pillanatban segítő kezet nyújtva lehetőséget és helyet biztosítottak az utolsó kvalifikációs torna lebonyolításához.

Az utolsó hétvégén Balatonfüreden kerül megrendezésre a BORSODI Nemzeti Bajnokság Országos Döntője, ahol a tíz legtöbb pontot gyűjtött csapat vesz majd részt és küzd a bajnoki címért, Magyarország legjobb női és férfi Strandkézilabda csapata elismerésért.

Minden csapatnak sok sikert és jó mérkőzéseket, további kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk.

Üdvözlettel!
Utoljára frissítve:2014. augusztus 07., csütörtök 17:15
  • Értékelés:
    (6 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Népszerű bejegyzések

Kövess minket a Facebookon!