BORSODI Nemzeti Bajnokság, Balatonakarattya

Tisztelt Sporttársak!

A BORSODI Nemzeti Bajnokság, balatonakarattyai kvalifikációs tornáján a résztvevő 38 csapat, a két nap alatt közel 110 mérkőzést játszott le.

A tikkasztó hőségben jó színvonalú, jó hangulatú mérkőzéseket láthattak akik kilátogattak a helyszínt biztosító, Part Üdülőbe.

A női mezőnyt a végig nagyon stabilan és magabiztosan játszó, a tornagyőzelemre legesélyesebb OVB együttese nyerte meg a LadyBugs, a 2 cool ya és a Szentendrei N.K.E. csapatait megelőzve. A torna legjobb női játékosa az OVB csapatából Lukács-Katona Réka lett, a legjobb női kapus díját pedig, a fiatal salgótarjáni tehetség, Hadfi Gréta nyert el.

A férfi torna győztese a Salgótarjáni Strandépítők BHC együttese lett, miután a fináléban szétlövésben legyőzte a KONECRANES BHC csapatát. A bronzérmet a Pénzügyőr SE játékosainak nyakába akaszthatta fel Hargitai Gábor, versenyigazgató úr, miután a harmadik helyért játszott mérkőzésen szétlövésben legyőzték a Laza Ladik csapatát. A legjobb férfi játékos, a Vodka Juniors BHC csapatából Kuhn Márton lett, miután a KONECRANES BHC ellen vívott negyeddöntőben, egy szerencsétlen ütközést követően orrsérülést szenvedett. Ezúton is jobbulást és gyors gyógyulást kívánunk neki!
A legjobb férfi kapus díját, a bronzérmes Pénzügyőr SE csapatának hálóőre Borgulya Roland érdemelte ki.

Az utolsó előtti kvalifikációs hétvége következik, melynek két helyszíne, Dabas és Orosháza lesz.

Minden csapatnak, szurkolónak és a Strandkézilabdát kedvelőknek egyaránt kívánunk további sok sikert és kellemes nyarat.

Üdvözlettel!


Utoljára frissítve:2014. július 21., hétfő 14:42
  • Értékelés:
    (4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Népszerű bejegyzések

Kövess minket a Facebookon!